1 κουτί Πουρές Ρεβιθιού με Πατάτα Fytro
2 πατάτες
40 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
10 γρ. (2 κουτ. σούπας) ελαιόλαδο
30 γρ. (6 κουτ. σούπας) γάλα
αλάτι και πιπέρι
Βράζετε τις πατάτες, τις ξεφλουδίζετε και τις πολτοποιείτε, προσθέτοντας το γάλα και το μισό ελαιόλαδο. Ανακατεύετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ με τη σκόνη του Πουρέ Ρεβιθιού με Πατάτα Fytro και τα προσθέτετε σιγά σιγά στο παραπάνω μίγμα, μέχρι να σφίξει το ζυμάρι. Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και συνεχίζετε το ζύμωμα μέχρι να ξεκολλάει η ζύμη από το μπολ. Καλύπτετε το μπολ με μεμβράνη και το αφήνετε 2 ώρες στο ψυγείο.
Σε μία κατσαρόλα βάζετε νερό και αλάτι και το αφήνετε να βράσει.
Βάζετε τη ζύμη σε κορνέ με μεγάλο άνοιγμα μύτης και σχηματίζετε κορδόνια πάνω σε αλευρωμένη επιφάνεια. Με ένα μαχαίρι κόβετε ανά 2 εκατοστά δημιουργώντας μικρά παραλληλόγραμμα κομμάτια.
Σε ένα βαθύ μπολ βάζετε νερό με πάγο και το αφήνετε στην άκρη. Χαμηλώνετε τη φωτιά και ρίχνετε μέσα τα νιόκι. Με το που ανεβούν στην επιφάνεια, τα αφαιρείτε με μία τρυπητή κουτάλα και τα μεταφέρετε στο νερό με τον πάγο. Μόλις τελειώσετε με όλα τα νιόκι, τα αφαιρείτε από το παγωμένο νερό, τα σουρώνετε και προσθέτετε 2-3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο.
Τα σερβίρετε με σάλτσα της αρεσκείας σας όπως τομάτας ή pestο.