250 γρ. (2 φλιτζ. τσαγιού ) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
80 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) Νιφάδες Βρώμης Fytro
5 γρ. (1 κουτ. γλυκού) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
5 γρ. (2 κουτ. γλυκού) κανέλα
10 γρ. (1/2 κουτ. σούπας) αλάτι
80 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) σταφίδες
2 αυγά
200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
80 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) αραβοσιτέλαιο
50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
80 γρ. (5 κουτ. σούπας) μέλι
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 °C, στον αέρα.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις, το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ, τις Νιφάδες Βρώμης Fytro, την κανέλα, το αλάτι, τη ζάχαρη και τις σταφίδες. Σε ένα άλλο μπoλ χτυπάτε τα αυγά, προσθέτουμε το γάλα, το καλαμποκέλαιο, το μέλι και ανακατεύουμε καλά. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί ώστε να γίνει ένα σχετικά νερουλό μίγμα.
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ατομικά φορμάκια και μοιράζουμε το μίγμα. Ψήνουμε για 20 λεπτά περίπου, αφήνουμε να κρυώσουν και ξεφορμάρουμε.