50 γρ. Νιφάδες Βρώμης Fytro
20 γρ. Πίτυρο Βρώμης Fytro
1 αχλάδι
1 μικρή μπανάνα
Φρέσκες φράουλες
100 ml κεφίρ
90 γρ. γιαούρτι 2%
15 γρ. Φρουκτόζη Fytro
10 γρ. αμύγδαλα
2 γρ. κανέλα
50 ml χυμός βερίκοκο
Σε ένα βαθύ μπολ σερβιρίσματος ανακατεύουμε τις Νιφάδες Βρώμης Fytro, το Πίτυρο Βρώμης Fytro και τα φρούτα ψιλοκομμένα. Προσθέτουμε το γιαούρτι, το κεφίρ, τη Φρουκτόζη Fytro, τον χυμό και ανακατεύουμε. Γαρνίρουμε με τα αμύγδαλα και την κανέλα.