500 γρ. φύλλο κρούστας
350 γρ. (1 ¾ φλιτζ. τσαγιού) μαργαρίνη
1.250 ml (6 ¼ φλιτζ. τσαγιού) Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro
250 ml (1 ¼ φλιτζ. τσαγιού) κρέμα σόγιας
135 γρ. (2/3 φλιτζ. τσαγιού) σιμιγδάλι ψιλό
50 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ
Ξύσμα ενός λεμονιού
Ξύσμα ενός πορτοκαλιού
250 γρ. (1 ¼ φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
Λίγη βανίλια
Λίγη ζάχαρη άχνη
Βάζετε στη φωτιά όλα τα υλικά, κρατώντας 1 φλιτζάνι τσαγιού μαργαρίνης και ανακατεύετε μέχρι να πάρει βράση το μίγμα και να αρχίσει να πήζει η κρέμα.
Σε ένα μεγάλο ταψί στρώνετε τα μισά φύλλα, αλείφοντάς τα ένα -ένα με τη μαργαρίνη που κρατήσατε και καλύπτοντας και τα πλαϊνά του ταψιού.
Απλώνετε την κρέμα και καλύπτετε με τα υπόλοιπα φύλλα αλείφοντάς τα ένα – ένα. Ψήνετε στους 180°C (στον αέρα) για περίπου 1 ώρα.
Αφήνετε τη μπουγάτσα να κρυώσει και πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη και κανέλα.