2 φλιτζ. τσαγιού Σόγια Κεμπάπ Fytro
40 γρ. κρεμμύδι ξερό
40 ml (4 κουτ. σούπας) ελαιόλαδο
20 γρ. πράσο ψιλοκομμένο
20 γρ. πιπεριά πράσινη
1 σκελίδα σκόρδο
1 ξύλο κανέλας
2 φύλλα δάφνης
50 ml (1/4 φλιτζ. τσαγιού) κρασί κόκκινο
2 γρ. μαϊντανό
80 γρ. πελτές τομάτας
100 ml passata
αλάτι
πιπέρι
Ετοιμάζετε τη Σόγια Κεμπάπ Fytro σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Ψιλοκόβετε όλα τα λαχανικά και τα σοτάρετε στο ελαιόλαδο μαζί με τη Σόγια Κεμπάπ Fytro μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά από την κατσαρόλα. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι. Σβήνετε με το κρασί, αφήνετε να εξατμιστεί λίγο και μετά ρίχνετε τον πελτέ τομάτας μαζί με την passata και τα μπαχαρικά.
Προσθέτετε 4-5 φλιτζάνια τσαγιού νερό ή ζωμό λαχανικών, εάν έχετε, και αφήνετε να βράσουν για 45 λεπτά. Στο τέλος δοκιμάζετε τη Σόγια Κεμπάπ Fytro και εάν έχει μαλακώσει κατεβάζετε από τη φωτιά.
Πριν σερβίρετε προσθέτετε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.