Για 17 μερίδες
200 γρ. (1¼ φλιτζ. τσαγιού) Φαρίνα Κόκκινη ΓΙΩΤΗΣ
100 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) Νιφάδες Βρώμης Fytro
25 γρ. (2 κουτ. σούπας) καρύδι τριμμένο
10 γρ. (20 κοφτές κουτ. γλυκού) Επιτραπέζιο Γλυκαντικό σε Σκόνη Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ
170 γρ. (7 κουτ. σούπας) φυτική μαργαρίνη
1/2 κουτ. γλυκού κανέλα
Λίγο άρωμα βανίλιας
Βάζετε όλα τα υλικά στο μίξερ και τα ανακατεύετε μέχρι να γίνoυν μια μαλακή ζύμη.
Χωρίζετε τη ζύμη σε 17 μπαλάκια τα οποία πλάθετε σε στρογγυλά μπισκότα (αν θέλετε πιέστε την επιφάνεια με ένα πιρούνι για να κάνετε σχέδια). Βάζετε τα μπισκότα σε ένα ταψί με λαδόκολλα και τα ψήνετε στο φούρνο στους 200°C για 25 λεπτά περίπου.