×
×
Μπάρες Δημητριακών με Σοκολάτα
Υλικά

200 γρ. (2 ½ φλιτζ. τσαγιού) Νιφάδες Βρώμης Fytro
25 γρ. (3 κουτ. σούπας) καρύδα τριμμένη
80 γρ. (5 κουτ. σούπας) μέλι
140 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο σε κομματάκια
50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) Καστανή Ζάχαρη Fytro
100 γρ. (1 φάκελος) Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
50 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) αμύγδαλα
100 γρ. (μισό φλιζ. τσαγιού) κάσιους χοντροκομμένα

Εκτέλεση

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 150 °C αέρα. Βουτυρώνετε ένα μεγάλο τετράγωνο ταψί.

Σε μία κατσαρόλα λιώνετε το βούτυρο με τη ζάχαρη και το μέλι. Προσθέτετε τη βρώμη και την καρύδα και αδειάζετε το μείγμα στο ταψί. Πασπαλίζετε με τους ξηρούς καρπούς και τα κομματάκια κουβερτούρας και πιέζετε με την παλάμη σας.

Ψήνετε για 25-30 λεπτά.

Όσο είναι ζεστό το χαράσσετε σε τετράγωνα κομμάτια ώστε να χωριστούν οι μπάρες πιο εύκολα όταν κρυώσουν.

image