Για την κρέμα:
1/2 φλιτζ. τσαγιού Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
4 αβοκάντο
3/4 φλιτζ. τσαγιού Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro
1/4 φλιτζ. τσαγιού Σιρόπι Γλυκόζης
1/4 φλιτζ. τσαγιού μέλι
1/4 φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη άχνη
Για το γλάσο:
1/3 φλιτζ. τσαγιού Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro
1 φάκελο Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
Λίγο κουρκουμά
Για το γαρνίρισμα:
φέτες αβοκάντο
φραγκοστάφυλα
Καθαρίζετε τα αβοκάντο και τα κάνετε πουρέ στο μπλέντερ. Ανακατεύετε το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και τη ζάχαρη άχνη, με το Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro, ώστε να διαλυθούν και μετά προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά. Μοιράζετε την κρέμα σε 5-6 μπολάκια και τα βάζετε στο ψυγείο να παγώσουν.
Ζεσταίνετε το Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro, προσθέτετε την Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και τον κουρκουμά, ανακατεύετε μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα και μοιράζετε το γλάσο πάνω από την παγωμένη κρέμα.
Βάζετε για λίγο στο ψυγείο, σερβίρετε και γαρνίρετε με μερικές φέτες αβοκάντο και φραγκοστάφυλα.