500 γρ. Αλεύρι για Όλες Τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
100 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης
1/4 φλιτζ. τσαγιού Φρουκτόζη Fytro
1/2 φλιτζ. Καστανή Ζάχαρη Fytro
475 ml γάλα με 0% λιπαρά
175 γρ. μαργαρίνη μαλακή
2 μεγάλα αυγά
1 κουτ. σούπας Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
1/2 κουτ. γλυκού σόδα μαγειρικής
1 κουτ. γλυκού αλάτι
Ξύσμα μισού πορτοκαλιού ή/και λίγη βανίλια
Ανακατέψτε στο μίξερ στη δυνατή ταχύτητα για 7-8 λεπτά τη Φρουκτόζη Fytro,την Καστανή Ζάχαρη Fytro, το αλάτι,τη βανίλια ή / και το ξύσμα μισού πορτοκαλιού και τη μαργαρίνη, προσθέτοντας ένα – ένα τα αυγά.
Διαλύετε το Μπέικιν Πάουντερ και τη σόδα στο γάλα. Στη συνέχεια ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ στη χαμηλή ταχύτητα για 3-4 λεπτά προσθέτοντας σταδιακά τα άλευρα. Όταν το μίγμα ομογενοποιηθεί, λαδώνετε φορμάκια των 80-100 γρ. τα οποία γεμίζετε μέχρι τα 2/3.
Ψήνετε τα muffins στο φούρνο στους 170°C για 25-30 λεπτά.
Σημείωση
Όλες οι μετρήσεις είναι κοφτές
1 φλιτζ. τσαγιού = 20 κουτ. σούπας = 1/4 λίτρου = 250 ml
1/2 φλιτζ. τσαγιού = 10 κουτ. σούπας = 125 ml