8 μεγάλες Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ
4 μήλα
1 φακελάκι Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος
160 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) Μαρμελάδα Βερίκοκο Fytro
Καθαρίζετε τα μήλα και τα κόβετε σε κομματάκια. Τα βάζετε στη φωτιά να σιγοβράσουν με λίγο νερό μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτετε την κουβερτούρα και την κρέμα γάλακτος και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.
Βάζετε στο κέντρο κάθε κρέπας μια κουταλιά Μαρμελάδα Βερίκοκο Fytro. Μοιράζετε το μίγμα με τη σοκολάτα και τα μήλα και διπλώνετε τις κρέπες σε πουγκάκια ή φάκελα.
Τις τοποθετείτε σε ένα πυρέξ, τις βάζετε στο φούρνο για 10 λεπτά να ζεσταθούν και σερβίρετε.