×
×
Κρέμα με Πικραμύγδαλα και Καρύδα
Υλικά

1 λίτρο (5 φλιτζ. τσαγιού) Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro
250 ml (1¼ φλιτζ. τσαγιού) γάλα καρύδας
30 ml (6 κουτ. σούπας) amaretto
90 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ
80 γρ. (½ φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
λίγα αμύγδαλα φιλέ καβουρδισμένα για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση

Βάζετε σε κατσαρόλα το Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro και το γάλα καρύδας, διαλύετε το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ και τα βάζετε στη φωτιά. Προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και βράζετε, ανακατεύοντας συνεχώς, μέχρι να αρχίσει το μίγμα να πήζει.

Κατεβάζετε από τη φωτιά και μοιράζετε σε 5- 6 ποτήρια. Αφήνετε να κρυώσει και πασπαλίζετε με τα αμύγδαλα φιλέ.

Κρέμα με Πικραμύγδαλα και Καρύδα