150 ml (3/4 φλιτζ. τσαγιού) φυτικό ρόφημα αμυγδάλου
150 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) Καστανή Ζάχαρη Fytro
100 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) μέλι
375 γρ. (3 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
15 γρ. (3 κουτ. γλυκού) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
80 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) Νιφάδες Βρώμης Fytro
Λίγη βανίλια
Βάζετε στο μπολ του μίξερ όλα τα υλικά και τα χτυπάτε με το φτερό, μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μίγμα.
Πλάθετε μπαλάκια, τα βάζετε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί, τα πιέζετε με το πιρούνι και ψήνετε στους 170°C (αέρας) για 20 λεπτά, μέχρι να πάρουν χρώμα.