Για 4 άτομα
160 γρ. (2 1/3 φλιτζ. τσαγιού) Σόγια Κιμάς Fytro
600 ml (3 φλιτζ. τσαγιού) έτοιμος ελαφρύς ζωμός λαχανικών
1 κρεμμύδι ξερό
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουτ. γλυκού γλυκιά πάπρικα
½ κουτ. γλυκού καπνιστή πάπρικα
60 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο
1 αυγό
70 γρ. (2/3 φλιτζ. τσαγιού) φρυγανιά τριμμένη
3 κουτ. σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
2 κουτ. σούπας θυμάρι ψιλοκομμένο
ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Τοποθετείτε σε μία κατσαρόλα τον ζωμό λαχανικών και βράζετε τη Σόγια Κιμά Fytro για 10 λεπτά σε δυνατή φωτιά.
Τη σουρώνετε, την ξεπλένετε με άφθονο νερό και τη στύβετε πολύ καλά με τα χέρια σας.
Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι μαζί με το σκόρδο και σοτάρετε ελαφρώς μέχρι να ξεκινήσει να ξανθαίνει το κρεμμύδι.
Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετείτε τη Σόγια Κιμά Fytro μαζί με το σοταρισμένο κρεμμύδι, το σκόρδο, τη γλυκιά και την καπνιστή πάπρικα, το αυγό, την τριμμένη φρυγανιά, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, το θυμάρι, το αλάτι και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Ζυμώνετε καλά, πλάθετε κεφτεδάκια βάρους περίπου 25 γρ. το καθένα, τα αλευρώνετε ελαφρώς και τηγανίζετε για συνολικά 4-5 λεπτά.
Tip: Μπορείτε να συνοδεύσετε τα κεφτεδάκια με ψητά λαχανικά, όπως μανιτάρια, καρότα και πιπεριές, τα οποία μπορείτε να ψήσετε σε σχαροτήγανο έως ότου μαλακώσουν.
Εναλλακτικά μπορείτε, αφού τηγανίσετε τα κεφτεδάκια, να τα μαγειρέψτε για λίγα λεπτά σε κόκκινη σάλτσα και να τα σερβίρετε με σπαγγέτι ή λιγκουίνι.