×
×
Φρέσκα Λαχανικά με Κεμπάπ Σόγιας
Υλικά

1 κινέζικο λάχανο
1 ρόκα
1 iceberg
80 γρ. (1 ½ φλιτζ. τσαγιού) Σόγια Κεμπάπ Fytro
40 γρ. λιαστή ντομάτα
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
50 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) φασολάκια πράσινα
1 ματσάκι δυόσμος φρέσκος
Ελαιόλαδο
Ξύδι
3 κουτ. σούπας μαργαρίνη
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Μουλιάζετε το κεμπάπ σύμφωνα με τις οδηγίες της  συσκευασίας και το στραγγίζετε. Πλένετε, καθαρίζετε και κόβετε τα λαχανικά σε κομματάκια. Σοτάρετε σε σιγανή φωτιά το κεμπάπ με τη μαργαρίνη.

Βράζετε τα φασολάκια σε αλατισμένο νερό. Βάζετε σε μία σαλατιέρα όλα τα υλικά  και προσθέτετε αλάτι, πιπέρι, λάδι, ξύδι και δυόσμο.

Tip: Μπορείτε να σερβίρετε τη Σόγια Κεμπάπ Fytro και σε ξυλάκια για σουβλάκι, αφού πρώτα ακολουθήσετε τη διαδικασία προετοιμασίας του.
Για ένα ethnic αποτέλεσμα, μπορείτε να σοτάρετε τα λαχανικά σε 2 κουτ. σούπας σησαμέλαιο για 3-4 λεπτά, ρίχνετε τη Σόγια Κεμπάπ Fytro και συνεχίζετε το σοτάρισμα για άλλα 2-3 λεπτά. Τέλος, περιχύνετε με 2 κουτ. σούπας sweet chilly sauce και σερβίρετε.

Φρέσκα Λαχανικά με Κεμπάπ Σόγιας