×
×
Φαλάφελ με Πουρέ Ρεβιθιού Fytro
Υλικά

1 κουτί Πουρές Ρεβιθιού με Πατάτα Fytro
50 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) Νιφάδες Βρώμης Fytro
10 γρ. φρέσκος κόλιανδρος
1/4 κουτ. γλυκού πάπρικα
1 κουτ. γλυκού κύμινο
1/4 κουτ. γλυκού κάρυ
20 γρ. μαϊντανός
60 γρ. (1/2) κρεμμύδι
1 κουτ. γλυκού πουρές σκόρδου
30 γρ. (6 κουτ. σούπας) ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Ετοιμάζετε τον Πουρέ Ρεβιθιού με Πατάτα Fytro σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, χρησιμοποιώντας 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) νερό.
Προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και πλάθετε τα φαλάφελ.
Ψήνετε στους 180°C για περίπου 20 λεπτά.

Φαλάφελ με Πουρέ Ρεβιθιού Fytro