100 γρ. βερίκοκα αποξηραμένα
5 γρ. (1 κουτ. σούπας) ούζο
50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
20 γρ. αμύγδαλο πούδρα
35 γρ. ταχίνι
110 γρ. (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) Νιφάδες Βρώμης Fytro
σουσάμι για το πανάρισμα
Ψιλοκόβετε τα αποξηραμένα βερίκοκα.
Χτυπάτε στο μίξερ τις Νιφάδες Βρώμης Fytro μέχρι να γίνουν πούδρα.
Στη συνέχεια, βάζετε στον κάδο του μίξερ όλα τα υλικά και χτυπάτε πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Αφήνετε το μίγμα στο ψυγείο για 15 λεπτά.
Πλάθετε μπαλάκια και τα πανάρετε με το σουσάμι.