20 γρ. (4 κουτ. σούπας) σταφίδες
60 γρ. (1/2 φλ.τ.) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
160 γρ. (2 φλιτζ. τσαγιού) Νιφάδες Βρώμης Fytro
2 γρ. (1 κουτ γλυκού) κανέλα
20 γρ. ταχίνι
20 γρ. (2 κουτ. σούπας) μέλι
1 αυγό
30 γρ. πούδρα φουντουκιού
Χτυπάτε στο blender τις μισές Νιφάδες Βρώμης Fytro μέχρι να γίνουν πούδρα.
Σε ένα μπολ, χτυπάτε το αυγό με το μέλι.
Έπειτα, προσθέτετε την κανέλα και το ταχίνι και στη συνέχεια βάζετε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Συνεχίζετε το ανακάτεμα.
Αφήνετε το μίγμα να ξεκουραστεί για τουλάχιστον 10 λεπτά στο ψυγείο.
Πλάθετε τα cookies και ψήνετε στους 170°C για 15 με 20 λεπτά.