×
×
Buddha bowl με Ρύζι με Φλοιό Fytro, Σολομό και Σάλτσα Γιαουρτιού
Υλικά

500 γρ. σολομό φρέσκο
150 γρ. Ρύζι με Φλοιό Fytro
3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
10 μανιτάρια λευκά κομμένα στα τέσσερα

για τη Σάλτσα Γιαουρτιού:
200 γρ. γιαούρτι
50 ml (1/4 φλιτζ.τσαγιού) Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro
2 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι

Εκτέλεση

Βάζετε όλα τα υλικά για τη σάλτσα στο μπλέντερ και τα χτυπάτε λίγο.

Βράζετε το Ρύζι με Φλοιό Fytro σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σoτάρετε τα μανιτάρια σε δυνατή φωτιά μέχρι να πάρουν χρώμα . Κόβετε το σολομό σε μπουκιές και τον βράζετε για 5 λεπτά. Τον βγάζετε από το νερό και τον βάζετε σε απορροφητικό χαρτί. Εναλλακτικά τον μαγειρεύετε στον ατμό.

Σε τέσσερα μπολ τοποθετείτε στο κέντρο το βρασμένο ρύζι. Περιχύνετε με 3 κουτ. σούπας σάλτσα και ανακατεύετε. Γύρω γύρω σε κάθε μπολ μοιράζετε το κρεμμύδι, τα μανιτάρια και το σολομό. Εάν θέλετε περιχύνετε με λίγη ακόμα σάλτσα. Σερβίρετε.

image