×
×
Bao Buns με Σόγια Κεμπάπ Fytro
Υλικά

Για 4 άτομα

12 bao buns
120 γρ. (2 φλιτζ. τσαγιού) Σόγια Κεμπάπ Fytro
400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) έτοιμος ζωμός λαχανικών
40 γρ. (8 κουτ. σούπας) ελαιόλαδο
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
100 γρ. καλαμπόκι
1/2 πιπεριά Φλωρίνης
60 ml soya sauce
120 γρ. μαγιονέζα
60 γρ. sweet chili sauce
λίγο αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Τοποθετείτε σε μία κατσαρόλα τον ζωμό λαχανικών μαζί με τη Σόγια Κεμπάπ Fytro και τα αφήνετε να βράσουν για ένα λεπτό σε δυνατή φωτιά. Τα αποσύρετε και τα αφήνετε για 10 λεπτά να κρυώσουν.
Σουρώνετε τη Σόγια Κεμπάπ Fytro, την ξεπλένετε με άφθονο νερό και τη στύβετε πολύ καλά με τα χέρια σας.
Κόβετε την πιπεριά Φλωρίνης σε μικρά μπαστουνάκια και ψιλοκόβετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο.
Σοτάρετε τη Σόγια Κεμπάπ Fytro μαζί με την πιπεριά Φλωρίνης για 3-4 λεπτά.
Προσθέτετε το καλαμπόκι μαζί με τα ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια, συνεχίζετε το σοτάρισμα για άλλα 2-3 λεπτά και σβήνετε με τη soya sauce.
Συνεχίζετε το μαγείρεμα μέχρι να μαλακώσει η Σόγια Κεμπάπ Fytro και αποσύρετε από το τηγάνι.
Σε ένα μικρό μπολ τοποθετείτε τη μαγιονέζα μαζί με την sweet chili sauce και ανακατεύετε καλά.
Ατμίζετε τα bao buns μέχρι να ξεπαγώσουν και να μαλακώσουν και τα τοποθετείτε στον πάγκο.
Τα ανοίγετε, τοποθετείτε λίγη μαγιονέζα, από πάνω τη Σόγια Κεμπάπ Fytro, λίγη ακόμα μαγιονέζα και σερβίρετε.

Bao Buns με Σόγια Κεμπάπ Fytro