Για 4-6 άτομα
180 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) Νιφάδες Βρώμης Ολικής Άλεσης με Super Fruits Fytro
80 γρ. κάσιους ψημένα χοντροκομμένα
1 κουτ. γλυκού τζίντζερ σκόνη
1 κουτ. γλυκού Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
1/2 κουτ. γλυκού αλάτι
400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
100 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) μέλι
2 μεγάλα αυγά
45 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο λιωμένο
2 κουτ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
70 γρ. Κουβερτούρα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
70 γρ. Κουβερτούρα Γάλακτος σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
70 γρ. Σοκολάτα Λευκή σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετείτε τα κάσιους μαζί με τις Νιφάδες Βρώμης Ολικής Άλεσης με Super Fruits Fytro, το τζίντζερ, το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ, το αλάτι και τις 3 διαφορετικές Κουβερτούρες σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε καλά.
Σε ένα άλλο μπολ τοποθετείτε το γάλα μαζί με το μέλι, τα αυγά, το λιωμένο βούτυρο και το εκχύλισμα βανίλιας και ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.
Προσθέτετε το μίγμα με τα υγρά συστατικά στο μπολ με τα στερεά και ανακατεύετε καλά.
Βουτυρώνετε ένα ταψάκι 22×18 εκ., απλώνετε καλά το μίγμα και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC, στον αέρα, για 35-40 λεπτά.
Αφήνετε να κρυώσει, κόβετε σε κομμάτια και σερβίρετε.