Βάζετε το ρύζι με το νερό σε μια κατσαρόλα και το βράζετε, μέχρι το ρύζι να απορροφήσει όλη την υγρασία. Διαλύετε το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ σε μισό φλιτζάνι τσαγιού Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro.
Ρίχνετε το υπόλοιπο Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro, το Επιτραπέζιο Γλυκαντικό σε σκόνη Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ και το διαλυμένο Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ στο βρασμένο ρύζι και τα αφήνετε να πάρουν μια βράση. Αφού κρυώσουν, σερβίρετε σε 10 μπολάκια. Αν θέλετε, γαρνίρετε με κανέλα.