×
×
Κροκέτες με Πουρέ Φάβας Fytro
Υλικά

1 κουτί Πουρές Φάβας με Πατάτα Fytro
50 γρ. λιαστή τομάτα
150 γρ. (1-1½) κρεμμύδι
1 κουτ. γλυκού θυμάρι
1 κουτ. γλυκού ρίγανη
αλάτι και πιπέρι
150 γρ. (1 1/4 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
150 γρ. (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) φρυγανιά τριμμένη
2 αυγά
15 γραμ. (3 κουτ. σούπας) ελαιόλαδο
ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

Ετοιμάζετε τον Πουρέ Φάβας με Πατάτα Fytro σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας χρησιμοποιώντας 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) νερό.
Σοτάρετε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο και το προσθέτετε στον πουρέ. Προσθέτετε τη λιαστή τομάτα, το θυμάρι, τη ρίγανη, το αλάτι και το πιπέρι και βάζετε το μίγμα στο ψυγείο για μία ώρα.
Πλάθετε μπαλάκια και τα περνάτε από το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, το αυγό και τη φρυγανιά, δύο φορές. Τηγανίζετε.

Κροκέτες με Πουρέ Φάβας Fytro