×
×
Βaked Muesli με Βρώμη Ολικής Άλεσης, Φουντούκια & Αμύγδαλα
ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΚΟΚΚΑΛΑ el ΜΕ ΠΡΩΤΕΪΝΗ el ΜΕ ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ el

Το Baked Muesli Fytro είναι φουρνιστές νιφάδες δημητριακών με βρώμη ολικής άλεσης, πρωτεΐνη, αμύγδαλα, φουντούκια και σπόρους κολοκύθας.

Περιέχει 30% λιγότερα σάκχαρα και λιγότερα λιπαρά σε σχέση με άλλα ψημένα Muesli!

Προσφέρετε στην διατροφή σας ισορροπία με ένα γεύμα Baked Muesli Fytro! Απολαύστε το με ζεστό ή κρύο γάλα, γιαούρτι, ή φυτικό ρόφημα. Δώστε στον οργανισμό σας τον ιδανικό συνδυασμό βρώμης, πρωτεΐνης και ξηρών καρπών για μια ισορροπημένη διατροφή! Απολαύστε το όλες τις ώρες της ημέρας στο πλαίσιο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Tο Baked Muesli Fytro αποτελεί πηγή Πρωτεΐνης, η οποία συμβάλλει στην αύξηση και διατήρηση της μυϊκής μάζας και τη φυσιολογική κατάσταση των οστών. Είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες. Περιέχει Βιταμίνη Β1, Σίδηρο και Φώσφορο, τα οποία συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας.

Επιπλέον ο Σίδηρος συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης και στη φυσιολογική γνωσιακή λειτουργία. Η Βιταμίνη Β1 συμβάλλει στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία, αλλά και στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς και του νευρικού συστήματος. Τέλος ο Φώσφορος συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των δοντιών.