×
×
image
Το κατάλληλο σνακ μετά το γυμναστήριο μπορεί να κάνει τη διαφορά

Γυμνάζεστε τακτικά και «λιώνετε» στο γυμναστήριο μετρώντας τις θερμίδες που καίτε; Κρίμα να πάει ο κόπος σας χαμένος, υποκύπτοντας σε πειρασμούς…Επιλέξτε το σωστό σνακ που θα σας χορτάσει, αλλά δε θα σας παχύνει!

Μετά την προπόνησή σας, χρειάζεται να αναπληρώσετε τη χαμένη σας ενέργεια. Φάτε ένα σνακ, ώστε να ενισχύσετε τον οργανισμό σας, αλλά και για να αποφύγετε την κατανάλωση ενός μεγάλου κανονικού γεύματος. Ιδανικό είναι ένα σνακ μέχρι 200 θερμίδες που θα σας «κρατήσει», μέχρι την ώρα του φαγητού. Μια χορταστική επιλογή είναι μια Ρυζογκοφρέτα Fytro, με λίγο τυρί χαμηλών λιπαρών και μια φέτα γαλοπούλα!

Αν πάλι θέλετε κάτι πιο γλυκό επιλέξτε Ρυζογκοφρετάκια Fytro με επικάλυψη σοκολάτα γάλακτος ή γιαούρτι-πορτοκάλι. Ακόμα και μία φέτα ψωμί ολικής αλέσεως, με ένα κουταλάκι Μαρμελάδα Fytro, είναι μια ωραία ιδέα! Επίσης, μπορείτε να κόψετε ένα μήλο σε φέτες και να το καταναλώσετε σκέτο ή με λίγη μαρμελάδα ή να πιείτε έναν φυσικό χυμό ή Smoothie με φρούτα ή 10 καρύδια με μέλι.

Και, φυσικά, να θυμάστε ότι πρέπει να αναπληρώσετε τα υγρά που αποβάλλατε μέσω της εφίδρωσης, καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα υγρών (τουλάχιστον ½ λίτρο νερό), χυμούς φρούτων, ή smoothies με Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro.

Δείξτε αυτοσυγκράτηση και αποφύγετε τις «Σειρήνες» που σας οδηγούν σε ένα παχυντικές παρασπονδίες.

Η Fytro φροντίζει να σας προσφέρει επιλογές, χωρίς να σας στερεί την απόλαυση!