×
×
image
Πρωινό, το πιο δυναμωτικό γεύμα της ημέρας

Το πρωινό θεωρείται από τους διατροφολόγους το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Τροφοδοτεί τον οργανισμό με δύναμη και ενέργεια -μετά από ένα διάστημα βαθύ ύπνου- για να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες και να έχει δύναμη για την υπόλοιπη μέρα!

Δείτε πως μπορείτε να τρώτε κάθε μέρα ένα πλούσιο και γευστικό πρωινό:

  • Επιλέξτε βρώμη για το πρωινό σας καθώς δημιουργεί πληρότητα στο στομάχι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η βρώμη είναι ένα εξαιρετικά ευεργετικό δημητριακό πλούσιο σε φυτικές ίνες. Επιλέξτε Νιφάδες Βρώμης Fytro και συνδυάστε τις με φρούτα, ξηρούς καρπούς ή μέλι. Το γεύμα σας θα είναι γευστικό, πλούσιο σε θρεπτικά στοιχεία και δυναμωτικό.
  • Για εκείνους που επιθυμούν να τρώνε κάτι γλυκό και συγχρόνως υγιεινό στο πρωινό, μπορούν να επιλέξουν ψωμί ολικής άλεσης με Μαρμελάδα Fytro. Η επιλογή αυτή είναι ιδιαίτερα θρεπτική, δεν χρειάζεται προετοιμασία και σας αφήνει μια γλυκιά αίσθηση στο ξεκίνημα της ημέρας σας.
  • Υπάρχουν πολλοί που δεν προλαβαίνουν να φάνε στο σπίτι τους και παίρνουν συνήθως καθοδόν κάτι από το φούρνο ή πίνουν έναν σκέτο καφέ. Για εσάς τους …βιαστικούς, προτείνουμε Ρυζογκοφρέτες Fytro (κλασσικές ή με σουσάμι) συνδυασμένες με μία φέτα τυρί με χαμηλά λιπαρά και ντομάτα.

Tip: Να συνοδεύετε το πρωινό σας με ένα ποτήρι φυσικό χυμό γιατί θα σας δώσει ενέργεια. Αν είστε από τους φανατικούς του καφέ, μπορείτε να  χρησιμοποιείτε την Καστανή Ζάχαρη για Καφέ Fytro, που συμπληρώνει σε άρωμα και γεύση.

Επειδή η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, ένα πλήρες και σωστό πρωινό θα την κάνει ακόμα καλύτερη!