×
×
image
Η δύναμη της Βρώμης στη διατροφή μας!

Οι Νιφάδες Βρώμης Fytro έχουν ξεχωριστή θέση στην ποικιλία δημητριακών Fytro, καθώς πρόκειται για ένα εξαιρετικά ευεργετικό δημητριακό που δίνει αμέτρητες επιλογές τόσο για το πρωινό όσο και για διάφορες μαγειρικές χρήσεις.
Πρόκειται για ένα 100% φυτικό προϊόν πλούσιο σε φυτικές ίνες οι οποίες βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Επιπλέον μία μερίδα Νιφάδες Βρώμης Fytro (40 γρ.) καλύπτει το 50% των ημερήσιων αναγκών σε διαλυτές φυτικές ίνες Β-γλυκάνης, οι οποίες συμβάλλουν στην διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα μέσα στo πλαίσιο μίας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Βάλτε τις Νιφάδες Βρώμης Fytro καθημερινά στο πρωινό σας, ανακατεύοντάς τις στο γάλα ή στο γιαούρτι σας με ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα ή μέλι. Επιπλέον, μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε αντί για ψωμί ή φρυγανιά για μαλακά και αφράτα μπιφτέκια, για να δέσετε τις σούπες σας, αλλά και για τραγανά και υγιεινά μπισκότα και κέικ!
Με τόσους διαφορετικούς συνδυασμούς, οι Νιφάδες Βρώμης Fytro δίνουν στη διατροφή σας νοστιμιά και ισορροπία. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε γεύσεις και πιάτα με βρώμη που θα αγαπήσετε εσείς και η οικογένειά σας.