×
×
image
Γυμναστείτε στην παραλία

Τι πιο ευχάριστο από τις ώρες που περνάτε στην παραλία; Ευκαιρία λοιπόν να τις εκμεταλλευτείτε γιατί εκτός από το να χαλαρώσετε, μπορείτε να διασκεδάσετε και παράλληλα να γυμναστείτε!
…και μην ξεχνάτε να εφαρμόζετε συχνά το αντηλιακό σας, σε όλες τις δραστηριότητες!

Κολύμβηση
Η κολύμβηση είναι η ιδανική άσκηση, έχει αποδειχθεί πως γυμνάζει εξίσου καλά όλα τα σημεία του σώματος! Κολυμπήστε περίπου για μισή ώρα κατά μήκος της παραλίας, ώστε η επιστροφή σε περίπτωση που κουραστείτε να είναι εύκολη. Ξεκινήστε με ελεύθερο και συνεχίστε κολυμπώντας ανάσκελα για να ενεργοποιηθούν διαφορετικές μυϊκές ομάδες. Μπορείτε να αλλάζετε την ένταση και το ρυθμό της κολύμβησης για να αποκτήσετε μεγαλύτερη αντοχή.

Σπορ στη θάλασσα
Οι επιλογές είναι πολλές: θαλάσσιο σκι, κανό, ποδήλατο, σαμπρέλα… Αυτού του είδους οι δραστηριότητες θα σας βοηθήσουν και να γυμνάσετε όλους τους μύες σας αλλά και να διασκεδάσετε μόνοι σας, με την οικογένεια ή τους φίλους σας!

Περπάτημα στην παραλία
Το περπάτημα στην άμμο είναι πολύ καλή άσκηση για τα πόδια, ενώ αν το συνδυάσετε και με τρέξιμο θα κάψετε αρκετό λίπος και θα τονώσετε όλο σας το σώμα.
Tip: ακόμη πιο αποτελεσματικό το περπάτημα στη θάλασσα, φροντίστε το νερό να φτάνει μέχρι τη μέση της γάμπας σας ώστε να δημιουργείται μεγαλύτερη αντίσταση!

Παιχνίδια στην άμμο
Διασκεδάστε με ρακέτες ή beach volley! Παίζοντας για περίπου μία ώρα θα τονώσετε τους μύες σας και θα βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση. Το παιχνίδι στην άμμο μπορεί να είναι όχι μόνο διασκεδαστικό αλλά και αποτελεσματικό!