×
×
Γλυκόξινο Dip με Μελάσα Fytro, Κέτσαπ και Χυμό Πορτοκαλιού
Υλικά

100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) passata
40 γρ. (3 κουτ. σούπας) Μελάσα Fytro
40 γρ. (3 κουτ. σούπας ) κέτσαπ
50 ml (¼ φλιτζ. τσαγιού) χυμός πορτοκάλι
15 ml (2 κουτ. γλυκού) βαλσάμικο
15 ml (2 κουτ. σούπας) ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί με σύρμα. Σερβίρετε με κοτόπουλο στη σχάρα ή χοιρινό.

Γλυκόξινο Dip με Μελάσα Fytro, Κέτσαπ και Χυμό Πορτοκαλιού