Για τη ζύμη:
1/2 κιλό (4 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
15 γρ. Νωπή Μαγιά ΓΙΩΤΗΣ
50 ml (1/4 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο
50 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) αλεύρι καλαμποκιού
75 ml (1/3 φλιτζ. τσαγιού) λευκό κρασί
200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) νερό
Για τη γέμιση:
180 γρ. Κεμπάπ Σόγιας Fytro
200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο
150 γρ. κρεμμύδι ξερό σε φέτες
150 γρ. φρέσκο κρεμμύδι
200 γρ. μανιτάρια πλευρώτους σε ψιλές φέτες
200 γρ. πιπεριές κόκκινες
200 γρ. πιπεριές πράσινες
50 ml (1/4 φλιτζ. τσαγιού) λευκό κρασί
250 γρ. (1 1/4 φλιτζ. τσαγιού) κέτσαπ
1/2 κιλό τομάτες σε φέτες
1 κουτ. σούπας μουστάρδα
Αλάτι
Πιπέρι
Για τη ζύμη:
Ζυμώνετε τα υλικά της ζύμης, μέχρι η ζύμη να μην κολλάει στα χέρια σας. Την αφήνετε για 1 ώρα να ξεκουραστεί και να φουσκώσει. Λαδώνετε ένα μεγάλο ταψί και ανοίγετε τη ζύμη με τα χέρια.
Για τη γέμιση:
Ετοιμάζετε το Κεμπάπ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.Σοτάρετε στο μισό ελαιόλαδο, το ξερό και το φρέσκο κρεμμύδι με τα μανιτάρια και τις πιπεριές.
Σβήνετε με το κρασί και σιγοβράζετε μέχρι να εξατμισθούν τα υγρά. Αλείφετε την κέτσαπ πάνω στη ζύμη και ρίχνετε όλο το σοταρισμένο μίγμα. Σκεπάζετε με τις τομάτες σε λεπτοκομμένες φέτες. Χτυπάτε στο μπλέντερ τη μουστάρδα με αλάτι, πιπέρι και το υπόλοιπο ελαιόλαδο και ραντίζετε από πάνω όλη την επιφάνεια.
Ψήνετε για 20-25 λεπτά στους 250 °C, σε πάνω-κάτω αντίσταση ή στον αέρα.