250 γρ. Νιφάδες Bρώμης Fytro
250 γρ. Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
100 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
6 γρ. Ξηρή Μαγιά ΓΙΩΤΗΣ
300 ml νερό
Ζυμώνουμε πολύ καλά όλα τα υλικά μέχρι να σφίξει η ζύμη και τα αφήνουμε να ξεκουραστούν/να φουσκώσουν λίγο. Το πλάθουμε και το κόβουμε σε κυβάκια των 4-5 γρ. Τα πιέζουμε με το δάκτυλο για να σχηματιστεί στο κέντρο μία λακούβα. Τα βάζουμε μέσα σε αλεύρι για να μην κολλήσουν.
Βράζουμε μπόλικο νερό και ρίχνουμε τα νιόκι κοσκινίζοντάς τα. Βράζουμε 10-15 min. Τα βγάζουμε από την κατσαρόλα, τα ζεματάμε με λίγο λάδι ή βούτυρο και γαρνίρουμε με κιμά, αλλαντικά, παρμεζάνα κ.λ.π