×
×
French Toast
Υλικά

6 αυγά
200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) γάλα ή κρέμα γάλακτος
150 ml (3/4 φλιτζ. τσαγιού) φρέσκος χυμός πορτοκαλιού
50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) Καστανή Ζάχαρη Fytro
Ξύσμα ενός πορτοκαλιού
2 κουτ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας.
5 γρ. (1/2 κουτ. γλυκού) αλάτι
6 φέτες ψωμί του τοστ
6 κουτ. σούπας ζάχαρη
Μέλι για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ χτυπάμε ελαφρά τα αυγά, την κρέμα γάλακτος ή το γάλα, τον χυμό πορτοκαλιού, Καστανή Ζάχαρη Fytro , τη βανίλια, το ξύσμα πορτοκαλιού και το αλάτι. Βουτάμε τις φέτες του ψωμιού στο μείγμα  για δέκα δευτερόλεπτα ανά πλευρά. Τηγανίζουμε σε σιγανή φωτιά 2 λεπτά από κάθε πλευρά.

Σερβίρουμε γαρνίροντας με μέλι.

French Toast