375 γρ. (3 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) μαργαρίνη
75 ml (1/3 φλιτζ. τσαγιού) ηλιέλαιο
100 ml ((1 φλιτζ. τσαγιού) νερό
Xυμό από 1 λεμόνι
100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) Καστανή Ζάχαρη Fytro
70 ml (1/3 φλιτζ. τσαγιού) κονιάκ
30 γρ. (4 κουτ. σούπας) Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ
150 ml (3/4 φλιτζ. τσαγιού) χυμό μήλου
1 κουτ. σούπας κανέλα
100 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) Μελάσα Fytro
4 μήλα
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζετε το Αλεύρι, τη μαργαρίνη, το ηλιέλαιο, το νερό, το χυμό λεμονιού και τη Καστανή Ζάχαρη Fytro και ζυμώνετε καλά. Την κάνετε μία μπαλίτσα, τη σκεπάζετε με μεμβράνη και την αφήνετε για μισή ώρα περίπου να ξεκουραστεί.
Κόβετε τα 3 μήλα σε μικρά κομματάκια, τα βάζετε σε ένα τηγάνι μαζί με τη Μελάσα Fytro και το κονιάκ και σιγοψήνετε μέχρι να μαλακώσουν. Διαλύετε το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ στο χυμό μήλου και το προσθέτετε στο τηγάνι. Ανακατεύετε 1-2 λεπτά.
Ανοίγετε τη ζύμη και την τοποθετείτε σε φόρμα τάρτας διαμέτρου 26 εκατοστά. Απλώνετε από πάνω το μίγμα μήλου, τοποθετείτε στη συνέχεια λεπτές φέτες μήλου σε σχήμα βεντάλιας, πασπαλίζετε με λίγη Ζάχαρη και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° αέρα για μισή ώρα περίπου.