×
×
Μπισκότα Βρώμης με Πορτοκάλι
Υλικά

250 γρ. μαργαρίνη μαλακή
250 γρ. (2 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
200 γρ. (2 ½ φλιτζ. τσαγιού) Νιφάδες Βρώμης Fytro
30 γρ. (1 ½ φλιτζ. τσαγιού) Επιτραπέζιο Γλυκαντικό σε σκόνη Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ
2 γρ. (1/10 κουτ. σούπας) αλάτι
3 γρ. (1/2 κουτ. γλυκού) σόδα
20 γρ. (4 κουτ. γλυκού) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
60 ml (1/3 φλιτζ. τσαγιού) χυμός από πορτοκάλι
2 αυγά
Λίγη βανίλια

Εκτέλεση

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C αέρα.
Προσθέτετε στο μίξερ όλα τα υλικά και ανακατεύετε με το φτερό, μέχρι να δημιουργηθεί μία ομοιόμορφη ζύμη.  Πλάθετε τη ζύμη σε μικρές μπαλίτσες και τις πατάτε με ένα βρεγμένο πιρούνι για να πάρουν ένα στρογγυλό σχήμα. Τοποθετείτε τα μπισκότα σε ένα ταψί, επάνω σε αντικολλητικό χαρτί και ψήνετε για 20 λεπτά στους 180°C αέρα, μέχρι να ροδίσουν.

 

Μπισκότα Βρώμης με Πορτοκάλι