800 γρ. μήλα καθαρισμένα σε φέτες
200-220 γρ. Καστανή Ζάχαρη Fytro
5 αυγά
200 γρ. λιωμένη Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ
50 γρ Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
2 κουτ. σούπας κονιάκ/ρούμι
100 γρ. σταφίδες ξανθές
100 γρ. χοντροκομμένο μπισκότο
100 ml ελαιόλαδο
100 γρ. Νιφάδες Βρώμης Fytro
Βουτυρώνουμε ένα στρογγυλό ταψί και πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη, κόβουμε τα μήλα σε φέτες και τα στρώνουμε σε όλο το ταψί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150-200 ºC για ~20 λεπτά.
Αφαιρούμε από το φούρνο και τα στρώνουμε καλά τα μήλα στη βάση του ταψιού.
Χτυπάμε τα αυγά με την Καστανή Zάχαρη Fytro.
Προσθέτουμε τη λιωμένη κουβερτούρα, το κακάο, το κονιάκ ή το ρούμι, τις σταφίδες, το μπισκότο, το ελαιόλαδο και τις Νιφάδες Βρώμης Fytro.
Ψήνουμε για 45 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 ºC σε αέρα.