370 γρ. (1 1/3 βάζο) Μαρμελάδα Φράουλα Fytro
150 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) Καστανή Ζάχαρη Fytro
10 γρ. (2 κουτ. γλυκού) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
10 γρ. (1 κουτ. γλυκού) αλάτι
280 γρ. (2 ¼ φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
100 γρ. (μισό φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο σε κομματάκια
100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) γιαούρτι
70 ml (1/3 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
1 αυγό
1 κουτ. σούπας Καστανή Ζάχαρη Fytro
Ξύσμα ενός λεμονιού
Για το πασπάλισμα ζάχαρη άχνη
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 250 °C αέρα.
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι. Προσθέτουμε το βούτυρο, την Καστανή Ζάχαρη Fytro και το ξύσμα λεμονιού και ανακατεύουμε με το χέρι μέχρι να σχηματιστούν χοντρά ψίχουλα. Προσθέτουμε το γάλα και το γιαούρτι και ανακατεύουμε μέχρι να δημιουργηθεί μια ομοιόμορφη ζύμη.
Μεταφέρουμε τη ζύμη σε μια ελαφρώς αλευρωμένη επιφάνεια και ζυμώνουμε. Ανοίγουμε ένα φύλλο πάχους ενός εκατοστού και με τη βοήθεια ενός μικρού ποτηριού κόβουμε στρογγυλά μπισκότα και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
Χτυπάμε το αυγό, αλείφουμε τα μπισκότα και πασπαλίζουμε με Καστανή Ζάχαρη Fytro.
Ψήνουμε 18-20 λεπτά.
Όταν κρυώσουν αλείφουμε τη μια πλευρά τους με Μαρμελάδα Φράουλα Fytro και τα ενώνουμε μεταξύ τους. Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.