Για τη ζύμη:
375 γρ. (3 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
250 γρ. (3 φλιτζ. τσαγιού) Νιφάδες Βρώμης Fytro
15 γρ. (1/2 κυβάκι) Φρέσκια Μαγιά ΓΙΩΤΗΣ
5 γρ. (1/2 κουτ. γλυκού) αλάτι
100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) νερό
250 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
1 αυγό
30 ml (3 κουτ. σούπας) ελαιόλαδο
Για τη γέμιση:
300 γρ. φέτα
200 γρ. ανθότυρο
1 αυγό
75 γρ. (2/3 φλιτζ. τσαγιού) τριμμένη παρμεζάνα