1 λίτρο (5 φλιτζ. τσαγιού) φυτικό ρόφημα αμυγδάλου
250 ml (1¼ φλιτζ. τσαγιού) γάλα καρύδας
30 ml (6 κουτ. σούπας) amaretto
90 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ
80 γρ. (½ φλιτζ. τσαγιού) Καστανή Ζάχαρη Fytro
λίγα αμύγδαλα φιλέ καβουρδισμένα για το γαρνίρισμα
Βάζετε σε κατσαρόλα το φυτικό ρόφημα αμυγδάλου και το γάλα καρύδας, διαλύετε το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ και τα βάζετε στη φωτιά. Προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και βράζετε, ανακατεύοντας συνεχώς, μέχρι να αρχίσει το μίγμα να πήζει.
Κατεβάζετε από τη φωτιά και μοιράζετε σε 5- 6 ποτήρια. Αφήνετε να κρυώσει και πασπαλίζετε με τα αμύγδαλα φιλέ.