Για 18 τεμάχια
300 γρ. (2 1/2 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
200 γρ. (2 1/2 φλιτζ. τσαγιού) Νιφάδες Βρώμης Fytro
2 αυγά
100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) γάλα ή φυτικό ρόφημα βρώμης
1 φακελάκι Μαγιά Στιγμής ΓΙΩΤΗΣ
1 βανίλια
1 πρέζα αλάτι
Για τη γέμιση:
100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
160 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) Καστανή Ζάχαρη Fytro
15 γρ. (3 κουτ. σούπας) κανέλα
Βάζετε τις Νιφάδες Βρώμης Fytro στο μπλέντερ και τις χτυπάτε μέχρι να γίνουν αλεύρι.
Ζεσταίνετε ελαφρά το γάλα ή το φυτικό ρόφημα βρώμης, λιώνετε το βούτυρο (ή τη μαργαρίνη), προσθέτετε τα αυγά και τα χτυπάτε με ένα σύρμα χειρός.
Ρίχνετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, τις Νιφάδες Βρώμης Fytro, την Καστανή Ζάχαρη Fytro, το αλάτι, τη βανίλια και τη Μαγιά Στιγμής ΓΙΩΤΗΣ στον κάδο του μίξερ και ανακατεύετε.
Προσθέτετε τα υγρά και ζυμώνετε με γάντζο μέχρι η ζύμη να μαζευτεί πάνω σε αυτόν.
Μεταφέρετε τη ζύμη σε ένα μπολ, σκεπάζετε με μια πετσέτα και αφήνετε να φουσκώσει σε ζεστό μέρος μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο.
Ανακατεύετε τα υλικά για τη γέμιση.
Χωρίζετε τη ζύμη στα δύο. Ανοίγετε τη ζύμη με τον πλάστη, αλείφετε με τη γέμιση, τυλίγετε σε ρολό και κόβετε σε κομμάτια. Επαναλαμβάνετε και με την 2η ζύμη. Μεταφέρετε τα cinnamon rolls σε ταψί με λαδόκολλα και αφήνετε να φουσκώσουν για 15 περίπου λεπτά σε ζεστό μέρος. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για περίπου 20 λεπτά.