×
×
Μπάρες Crumble με Μαρμελάδα και Φράουλες
Υλικά

Για 4-6 άτομα

150 γρ. (1 1/3 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
100 γρ. (1 1/4 φλιτζ. τσαγιού) Νιφάδες Βρώμης Fytro
100 γρ. (2/3 φλιτζ. τσαγιού) Καστανή Zάχαρη Fytro
¼ κουτ. γλυκού μαγειρική σόδα
λίγο αλάτι
110 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
220 γρ. (1 1/5 φλιτζ. τσαγιού) Μαρμελάδα Φράουλα Fytro
150 γρ. φράουλες ψιλοκομμένες

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ τοποθετείτε το αλεύρι μαζί με τις Νιφάδες Βρώμης Fytro, τη μαγειρική σόδα και το αλάτι και ανακατεύετε καλά.
Προσθέτετε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου και την Καστανή Zάχαρη Fytro και ανακατεύετε μέχρι να δημιουργηθεί ένα μίγμα που προσομοιάζει με χοντροκομμένα ψίχουλα.
Απλώνετε το μισό μίγμα σε ένα βουτυρωμένο ταψάκι διαστάσεων 20×20 εκ., πιέζοντας ελαφρά. Από πάνω τοποθετείτε τη Μαρμελάδα Φράουλα Fytro μαζί με τις ψιλοκομμένες φράουλες και στη συνέχεια καλύπτετε με το υπόλοιπο μίγμα βρώμης.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175°C, στον αέρα, για 35-40 λεπτά, μέχρι να ξεκινήσει να παίρνει ένα απαλό χρώμα το crumble.
Αποσύρετε από τον φούρνο και το αφήνετε να κρυώσει πριν το κόψετε.

Μπάρες Crumble με Μαρμελάδα και Φράουλες