2 κουτ. σούπας μέλι
60 γρ. κάσιους
100 γρ. Νιφάδες Βρώμης Fytro
400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) φυτικό ρόφημα αμυγδάλου
1 πορτοκάλι
Χτυπάτε στο μπλέντερ το φυτικό ρόφημα αμυγδάλου με τις μισές Νιφάδες Βρώμης Fytro και το μέλι μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα. Προσθέτετε τις υπόλοιπες Νιφάδες Βρώμης Fytro και ανακατεύετε με ένα κουτάλι.
Μοιράζετε σε 4 ποτήρια και γαρνίρετε με φέτες πορτοκαλιού, σπασμένα κάσιους και εάν θέλετε λίγο επιπλέον μέλι. Αφήνετε στο ψυγείο σκεπασμένα κατά τη διάρκεια της νύχτας, για τουλάχιστον 4 ώρες για να φουσκώσουν οι νιφάδες και να ομογενοποιηθούν οι γεύσεις.
Εναλλακτικά μπορείτε να ζεστάνετε το φυτικό ρόφημα αμυγδάλου, να προσθέσετε τις Νιφάδες Βρώμης Fytro και να τις αφήσετε λίγο να φουσκώσουν. Μοιράζετε σε 4 ποτήρια, γαρνίρετε και σερβίρετε απευθείας.