1 φλιτζ. τσαγιού Κινόα Fytro
3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
3-4 κολοκυθάκια κομμένα σε μπαστουνάκια ή στον τρίφτη
½ φλιτζ. τσαγιού λάδι
2 κουτ. σούπας ξίδι μπαλσάμικο (αν δεν έχετε, μπορείτε να βάλετε το άσπρο απλό ξίδι με μία πρέζα ζάχαρη)
2 κουτ. σούπας λεμόνι
1 ματσάκι μαϊντανός
Ρίγανη
Αλάτι
Ετοιμάζετε το
Κινόα Fytro, σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι, σοτάρετε το κρεμμύδι με το λάδι σε ήπια φωτιά. Μετά από 10 λεπτά, προσθέτετε και τα ψιλοκομμένα κολοκυθάκια, να μην τηγανιστούν, απλά να μαλακώσουν. Βάζετε το ξίδι, το λεμόνι και αρωματίζετε με τη ρίγανη.
Όταν ετοιμαστούν τα υλικά, τα προσθέτετε στο
Κινόα Fytro. Το λάδι του τηγανιού, θα το βάλετε στο
Κινόα Fytro και θα προσθέσετε και τα υπόλοιπα υλικά. Ψιλοκόβετε τον μαϊντανό και τον προσθέτετε στη σαλάτα.
Αν χρειαστεί, προσθέτετε επιπλέον λάδι, ξίδι και λεμόνι.